Skip to the main content.
KONTAKT OSS
KONTAKT OSS

Untha XR

Unthas største enakslede kvern - en maskin med mange muligheter for de fleste materialer.

Både manuell og automatisk innmating av kvern

XR-serien består av kverner med høy ytelse og lavt strømforbruk. Den unike muligheten til å sette opp kvernen med tre forskjellige typer knivsett gjør at kvernen kan tilpasses de fleste behov. Med Untha EcoDrive er strømforbruket opp til 75 % lavere enn konkurrerende elektrohydrauliske kverner.

To bredder og tre varianter

XR finnes i to forskjellige bredder, 2000 mm og 3000 mm innvendig bredde på kvernkammeret. I tillegg kan kvernen utstyres med en av tre forskjellige knivtyper, alt etter hva slags materiale som skal kvernes og hvor fint ønsket sluttresultat er: RC, C og XC.

XR forskjellige kniver – middels
 

Har du spørsmål om kverning?

Vi er alltid klar for en uforpliktende samtale.

Ring oss nå på 32 24 42 80

eller bruk knappen under for å sende oss en beskjed.

KONTAKT OSS

Untha Ecodrive

Minimale driftskostnader kombinert med maksimal ytelse gjør kvernene i XR-serien kraftfulle partnere for gjenvinningsformål. 

Det energieffektive UNTHA Eco Drive-konseptet senker strømforbruket med opp til 75% sammenliknet med en standard diesel-hydraulisk drivlinje. Eco Drive sparer operatørene for mye penger, reduserer miljøpåvirkningen og reduserer støynivået - noe som også beskytter helsen til driftspersonalet.

IMG_6126 Large

Stasjonær eller mobil-e

XR kan leveres enten i stasjonær utgave, eller montert på belter i en mobil utgave. I mobil utgave er maskinen fortsatt avhengig av strømtilkobling for å kverne, men ved hjelp av et lite bensinaggregat kan maskinen flyttes fra en plass til en annen inne på samme anlegg, eller kjøres opp på en maskinhenger for å fraktes til en alternativ lokasjon.

XR-Reifen2-1500x800.jpg

Styringssystem og betjening

Untha XR betjenes fra et touchpanel i tillegg til fysiske knapper for de mest vanlige funksjonene. På panelet kan man justere driftsparametre, i tillegg til å lese ut driftsmeldinger og overvåke strømforbruket.

Untha XR Styrepult – middels

Branndeteksjon og slukking

Branner i gjenvinningsanlegg starter ofte i kvernen ved at batterier eller gassbeholdere punkteres. Dersom brannen ikke oppdages og slukkes umiddelbart er det høy risiko for at det brennende materialet transporteres videre ut av kvernen og inn i et anlegg eller et lager med høyt brennbart materiale. UNTHA XR-serien kan leveres fra fabrikk med et branndeteksjons- og slukkesystem som effektivt oppdager branntilløp og starter slukking. I tillegg kan systemet integreres mot andre styresystem i anlegget slik at man kan hindre transportbånd fra å spre brennbart materiale.

 

Brann i kvern

Om Untha

DET PÅLITELIGE MERKET

Siden UNTHA ble grunnlagt i 1970 har deres løfte "Det pålitelige merket" fulgt dem. Med det mener de at de setter alt på å være mer pålitelige enn andre tilbydere. Dette gjelder for alle UNTHA-produkter og tjenester. For kundene deres betyr dette å være sikker på at de med UNTHA har tatt den beste beslutningen.

Untha leverer en bred portefølge av maskiner, fra store forkverner med høy kapasitet og fleksible oppsett, til små én og fire-akslede kverner for alt fra sikkerhetsmakulering av harddisker til flisproduksjon fra paller i små kvanta.

Les vår ultimate guide til kverner her eller mer om UNTHA og deres produkter på www.untha.com.

Geschichte_Erweiterungsbau-Abschluss-1000x500.jpg
 

Lurer du på mer?

Ta kontakt med oss for å finne ut mer om Untha eller kverning.

Ring oss nå på 32 24 42 80

eller bruk knappen under for å sende oss en beskjed.

KONTAKT OSS