Renovasjonsbiler

Vi leverer renovasjonsbiler i alle størrelser, fra små satelittbiler for trange bygater og helt opp til semitrailere på 60 m3 beregnet for omlasting. Vi dekker ditt behov. Med solid fagkompetanse som følge av flere tiårs erfaring er vi i stand til å dekke dine behov.

Kaoussis CRV2000

Komprimerende påbygg for renovasjon

Kran og vinsj

CRV2000 kan leveres med både kran for tømming av nedgravde beholdere som Molok og tilsvarende, og vinsj med lås og ristemekanisme på samme bil.

For å gjøre tømming av nedgravde systemer enda enklere, leveres påbygget med en avtagbar trakt, som enkelt kan stues under baklokket når det ikke er i bruk. Trakten er laget av aluminium og gummi, og kan enkelt monteres og demonteres av en person.

Kamløft

Inntømmeren er spesielt utviklet for det norske markedet. Enkel i bruk, hydraulisk kamlås, solid og enkel i konstruksjonen. Joystick med trinnløs hastighetsstyring.

Containervinsj

Enkel tømming av containere med vinsj og låse/ristemekanisme.

Vaskesystem

Tøm og vask med samme bil. Vi kan levere vaskesystemer montert på renovasjonsaggregatet, slik at man kan vaske beholderene direkte etter tømming.

Nedgravde løsninger

Avhengig av hvor tunge beholdere som skal tømmes, og hvor nært beholderen man kan parkere, kan man enten benytte en liten takmontert kran, eller en stor kran plassert mellom førerhus og påbygg. Vi kan levere løsninger for å tømme alle typer nedgravde systemer.

Krantømming lar seg fint kombinere med vaskeanlegg for en alt-i-ett-løsning.

Opp til 26 m3

CRV2000 kan leveres med lastekapasitet opp til 26 m3 på fireakslede chassis.

CRV2000 Dual Pack

Renovasjonspåbygg med to kammer

Dual pack

Tokammerpåbygg for tøffe oppgaver.

 

Kan leveres med automatisk inntømmer - Terberg Tinium Triple.

Steco K1R

Komprimerende tilbringerpåbygg for 7,5 tonns chassis

Satelittbil

Liten og effektiv tilbringerbil for trange bygater eller lukkede områder der det er vanskelig eller upraktisk å manøvrere større renovasjonsbiler.

Påbygget kan leveres på chassis med firehulstrekk.

Inntømmer

K1R leveres med integrert inntømmer som kan tømme beholdere opp til 1000 liter.

Inntømmeren kan leveres med automatisk pickup-funksjon. Denne funksjonen løfter inntømmeren litt idet en beholder blir satt inntil, slik at kammen går i inngrep. Dette gjør det enklere for en person å tømme store beholdere alene.

Høyt tømmepunkt

Påbygget tømmes ved å tippe samlekassen over et høyt rotasjonspunkt. Dette gjør det mulig å tømme inn komprimatorer, containere eller til og med andre renovajonsbiler.

Påbygget er utstyrt med gummidempere bak, slik at man kan rygge helt inntil det man skal tømme i uten å skade dette.