Skip to the main content.
KONTAKT OSS
KONTAKT OSS

Pronar MRW 2.1010

Seriøs ytelse for de største oppgavene.

pronar-mrw21010-1

Pronar MRW 2.1010 er laget for forkverning av alle typer materiale: Husholdningsavfall, nærings- og byggavfall, rester etter trefelling, røtter, stort avfall, skrapmetall eller bilkarosserier.

 

HubSpot Video

Stor og fleksibel

Maskinen på hele 44 tonn beveger seg på belter, noe som gjør det mulig å raskt transportere den til et hvilket som helst sted på arbeidsplassen. Maskinen transporteres langs veien med maskinhenger. Knuseren drives av en 585 kW dieselmotor. De to knivakslene som arbeider synkront er plassert i kvernkammeret. Bruken av materialer av høy styrke sørger for lang og problemfri levetid.

Pronar MRW 2.1010
 

Vanskelig å velge kvern?

 

Les vår guide!

Styringssystem og betjening

Pronar MRW 2.1010 betjenes fra en fargeskjerm med touch-funksjonalitet og knapper for menyvalg og de mest brukte funksjonene.

Fra betjeningsskjermen kan man både lese av driftsparametre og justere innstillinger for å tilpasse kvernen til det materialet som skal kjøres.

I tillegg leveres kvernen med fjernkontroll.

Pronar-mrw-1300-kontrollpanel Middels

Magnet

Den kraftige overbåndsmagneten sørger for effektiv utsortering av magnetisk metall etter etter kverning. Magneten er høydejusterbar fra både kontrollpanel og fjernkontroll. Med mye stål i avfallet betaler magneten seg selv på kort tid!

Pronar-MRW-1300-magnet Middels

Kraftig Volvo-motor

Hjertet i Pronar MRW 2.1010 er den kraftige motoren fra Volvo Penta på hele 585 kW (780 hk).

MRW-2_1010-wrzesien-2016-185

Om Pronar

Pronar er en av de største produksjonsbedriftene i Polen. En ledende produsent av landbruksmaskiner og utstyr, trykklufts- og hydraulikkomponenter. De er også en av verdens største produsenter av hjul til landbruksmaskiner.

Pronar ble etablert i 1988. 9 år senere ble hjul-avdelingen startet. Ett år etter dette kom hydraulikk og pneumatikk-avdelingen.

I 2001 ble selskapet sertifisert til kvalitetsstandarden ISO 9001:2000.

Siden 2007 har en ny fabrikk blitt åpnet hvert tredje år.

Med sine 8 fabrikker fordelt på mer enn 115.000 m2 er Pronar arbeidsgiver for mer enn 3000 personer.

Pålitelighet, lang levetid, høyeste kvalitet og fleksibilitet er verdier som har vært med på å bygge Pronar år etter år.

 

dji_0426

Utstillingsområde

Pronar har åpnet sitt eget utstillingsområde som spenner seg over 10 hektar og i to haller der de viser frem alle gjenvinnings-, landbruks-, og kommunalteknikkmaskiner som de produserer i sine totalt 8 fabrikker. Her kan alle som er interessert i Pronars produkter ikke bare se dem, men også oppleve dem i bruk.

PRONAR Exibition Center består av to deler. Den ene et område på 10 hektar med over 100 maskiner. Det andre - to haller dedikert til teknologi og komponenter. Uteområdet er delt inn i sektorer som samsvarer med selskapets produktfamilier: fra moderne gjenvinningsmaskiner (kverner, sikt, transportbånd, kompostvendere og kanalpresser), til over 130 forskjellige modeller av tilhengere av forskjellige design og formål, landbruks- og kommunalteknikkmaskiner. Hver besøkende kan bli godt kjent med maskinene og så gjøre en informert beslutning om investering.

I to haller er det en permanent utstilling viet til nøkkelkomponentene til maskinene som produseres av Pronar. Mesteparten av plassen er reservert til presentasjon av de mest avgjørende elementene i resirkuleringsmaskiner. Den viser alle typer knivaksler og knekkebjelker for kverner, sikter for trommelsikter (inkludert stjernesiktet) samt vibrerende sikt og aksler for en kompostvender. Seksjonen er delt inn i sektorer avhengig av type materiale som behandles – tre, grønt avfall, kommunalt avfall, skrap, bygge- og riveavfall, grus, kull, jord og pukk. I et slikt system kan hver besøkende raskt finne en passende løsning og justere maskinene og arbeidselementene avhengig av materialet de behandler.

Inne i hallen er det en spesiell premieresone, hvor offisielle presentasjoner av nye maskiner vil bli organisert. For tiden er en Pronar MPB 20.55gh trommelskjerm på en hydraulisk nivellert ramme, malt i en gylden farge for anledningen, presentert der.

Seksjonen for stasjonære løsninger har også sin plass i messesenteret. Det er der en imponerende modell av stasjonære linjer for behandling av blandet og selektivt innsamlet avfall er plassert. Den er supplert med en av transportørene designet og produsert av Pronar – typisk for denne typen linje.

Den andre delen av hallen er en utstilling viet kommunalteknikk og landbruksmaskiner, tilhengere, samt en demonstrasjon av Pronars produksjonskraft når det gjelder sentrale maskinelementer, som pneumatikk og hydraulikk, som selskapet produserer ikke bare for egne løsninger (f.eks. trailere), men også eksporterer til mange land. Separate utstillinger har også seksjoner som er ansvarlige for produksjon av stålsideprofiler (Pronar leverer nesten 90 % av det polske markedet), plastelementer, aksler, gir og beltedrev (brukes også i Pronar-resirkuleringsmaskiner).

Den andre, mindre hallen er helt viet til skivehjul som brukes i traktorer, skurtreskere, kommunale maskiner og andre saktegående maskiner. Her kan du se tverrsnittet av de produserte felgene – fra 10 tommer i diameter til størrelser over 50 tommer. Pronar, takket være nylige investeringer, er nå den nest største produsenten av denne typen hjul i verden.

I nær fremtid vil Pronars utstillingssenter berikes med et unikt element – ​​en testplass. Det er her dynamiske demonstrasjoner av utstyr dedikert til avfallsindustrien vil finne sted. Kunder vil kunne se Pronar-maskiner under arbeid med ulike typer materialer: organisk avfall, tre, biomasse, papir, plast eller grovavfall. Treningsplassen er en unik løsning i Europa, og foruten interessen til potensielle kjøpere vil den også brukes til å drive opplæring i drift, service og optimal bruk av maskiner.

Utstillingssenteret er nå åpent for alle interesserte.

Forskjellig utstyr til kverner utstilt inne.
 

Besøke Pronar?

Ta kontakt med oss for å finne ut mer om Pronar eller planlegge et besøk til deres Exibition Center.

Ring oss nå på 32 24 42 80

eller bruk knappen under for å sende oss en beskjed.

KONTAKT OSS