Skip to the main content.
KONTAKT OSS
KONTAKT OSS

PRONAR
MRW 2.85

Saktegående to-akslet grovknuser.

Diesel-hydraulisk eller Elektro-hydraulisk

 

Pronar MRW 2.85 er en effektiv, saktegående kvern designet for middels store installasjoner. Maskinen tilbyr fleksibilitet med tre ulike chassis: krok, belte og hjul - alt tilpasset kundens behov.

Med en 420 hk CAT-motor og lastfølende hydraulikk sikres lavt drivstofforbruk.

Krokmodellen kan utstyres med en elektrisk motor for enda lavere driftskostnader. Velg Pronar MRW 2.85 for effektiv og kostnadseffektiv avfallshåndtering.

 

Be om et tilbud nå!

21-26,5

Vekt (tonn)

3

Trakt (m3)

250‑310

Motoreffekt (kW)

To knivaksler

Pronar MRW 2.85 benytter to synkrone knivaksler med hydraulisk drift til å knuse materialet. Knivakslene kan settes opp med forskjellig antall kniver avhengig av hva slags materiale som skal kvernes. Ved hjelp av utskiftbare knekkbjelker kan størrelsen på sluttfraksjonen styres.

Pronar MRW 2.85 (2)-1
 

Har du spørsmål om kverning?

Vi er alltid klar for en uforpliktende samtale.

Ring oss nå på 32 24 42 80

eller bruk knappen under for å sende oss en beskjed.

KONTAKT OSS

Styringssystem og betjening

Pronar MRW 2.85 betjenes fra en fargeskjerm med touch-funksjonalitet og knapper for menyvalg og de mest brukte funksjonene.

Fra betjeningsskjermen kan man både lese av driftsparametre og justere innstillinger for å tilpasse kvernen til det materialet som skal kjøres.

I tillegg leveres kvernen med fjernkontroll.

Pronar-mrw-1300-kontrollpanel Middels

Magnet

Den kraftige overbåndsmagneten sørger for effektiv utsortering av magnetisk metall etter etter kverning. Magneten er høydejusterbar fra både kontrollpanel og fjernkontroll. Med mye stål i avfallet betaler magneten seg selv på kort tid!

Pronar-MRW-1300-magnet Middels

Krokramme

Krokrammeversjonen av Pronar MRW 2.85 er den rimeligste varianten. Denne modellen kan også utstyres med en elektrisk motor, noe som reduserer driftskostnadene og muliggjør kontinuerlig drift innendørs - i tillegg til at den sparer klimautslipp.

Pronar MRW 2.85h (22)

Hjul

Hjulmodellen er ideell for kunder som ofte transporterer maskinen på offentlige veier. Dette chassisalternativet gjør det enkelt å flytte maskinen mellom forskjellige steder.

Pronar MRW 2.85 (39)

Belter

Beltedrevet Pronar MRW 2.85 gir enkel bevegelighet rundt på anlegget, samtidig som maskinens dimensjoner tillater lett transport på en lavtliggende henger. Denne modellen er optimal for kunder som trenger fleksibilitet på stedet.

Pronar MRW 2.85g (20)

Om Pronar

Pronar er en av de største produksjonsbedriftene i Polen. En ledende produsent av landbruksmaskiner og utstyr, trykklufts- og hydraulikkomponenter. De er også en av verdens største produsenter av hjul til landbruksmaskiner.

Pronar ble etablert i 1988. 9 år senere ble hjul-avdelingen startet. Ett år etter dette kom hydraulikk og pneumatikk-avdelingen.

I 2001 ble selskapet sertifisert til kvalitetsstandarden ISO 9001:2000.

Siden 2007 har en ny fabrikk blitt åpnet hvert tredje år.

Med sine 8 fabrikker fordelt på mer enn 115.000 m2 er Pronar arbeidsgiver for mer enn 3000 personer.

Pålitelighet, lang levetid, høyeste kvalitet og fleksibilitet er verdier som har vært med på å bygge Pronar år etter år.

 

dji_0426
 

Ønsker du et tilbud?

Ta kontakt med oss for å finne ut mer om Pronar eller planlegge et besøk til deres Exibition Center.

Ring oss nå på 32 24 42 80

eller bruk knappen under for å sende oss en beskjed.

KONTAKT OSS