Skip to the main content.
KONTAKT OSS
KONTAKT OSS

Pronar Recycling

Mobile kverner, sikt og transportbånd.

Book service på Pronar her

pronar-kverner

Pronar ble grunnlagt i 1988 og har hovedkvarter i Narewka i Polen. 

Pronar er en av de største produksjonsbedriftene i Polen. En ledende produsent av landbruksmaskiner og utstyr, trykklufts- og hydraulikkomponenter. De er også en av verdens største produsenter av hjul til landbruksmaskiner.

I 2001 ble selskapet sertifisert til kvalitetsstandarden ISO 9001:2000.

Siden 2007 har en ny fabrikk blitt åpnet hvert tredje år.

Med sine åtte fabrikker fordelt på mer enn 115 000 m2 er Pronar arbeidsgiver for mer enn 3 000 personer.

Steco har vært stolt samarbeidspartner med Pronar siden 2020 og er eneleverandør av maskiner som hører inn under deres Recycling brand i Norge. Dette inkluderer blant annet mobile kverner, sikt, stackertransportører og kompostvendere.

Steco tilbyr vedlikehold og serviceavtaler for alle Pronar Recyclings maskiner. Gå til vår serviceside for å bestille service eller reparasjoner.

pronar-logo-web-1

Pronar MRW 1.300

Pronar MRW 1.300 saktegående kvern er designet for store installasjoner, med en 3 meter lang aksel drevet direkte av en dieselmotor. Dette gir en imponerende effektivitet på opptil 95% i kraftoverføringen. Med utskiftbare kniver, beskyttelse på clutchen og tilpasningsmuligheter for sluttfraksjonens størrelse, håndterer den en rekke materialer med letthet. Mulighet for beltedrift gir enkel manøvrering på stedet, eller på hjul for enkelt transport langs veien. Klikk her for mer informasjon.

Pronar MRW 1.300 (3)

Pronar MRW 2.65

Ta oppgaven til nye steder med Pronar MRW 2.65! Denne saktegående knuseren er kompakt, men kraftfull, med utskiftbare aksler for å tilpasse seg til arbeidet på stedet. Utformet med både krokramme og belter, sikrer den enkel transport og manøvrering. Drevet av en 240 HK Volvo Penta-motor, gir den jevn drift med forskjellige materialer og garanterer lavt drivstofforbruk. Klikk her for å lære mer.

DJI_0891 Stor

Pronar MRW 2.85

Pronar MRW 2.85 er en effektiv, saktegående kvern designet for middels store installasjoner. Maskinen tilbyr fleksibilitet med tre ulike chassis: krok, belte og hjul - alt tilpasset kundens behov.

Med en 420 hk CAT-motor og lastfølende hydraulikk sikres lavt drivstofforbruk.

Krokmodellen kan utstyres med en elektrisk motor for enda lavere driftskostnader. Velg Pronar MRW 2.85 for effektiv og kostnadseffektiv avfallshåndtering.

 Klikk her for å lære mer.

Pronar MRW 2.85 (2)

Brosjyre

Legg igjen din epost for å laste ned komplett brosjyre med alt Pronar har å by på!

 

Trenger du service på maskinen din fra Pronar Recycling?

 
 

Fant du ikke det du så etter?

Noen ganger kan det være vanskelig å finne nøyaktig det man er ute etter. Ta en prat med oss, så kan vi kanskje hjelpe deg!

 

Kontakt oss!