Skip to the main content.
KONTAKT OSS
KONTAKT OSS

Pellenc ST

Intelligent og tilkoblet sortering for gjenvinningsindustrien.

Pellenc-ST-le-tri-intelligent-et-connecte-pour-l’industrie-du-recyclage-2-p7q4zqjbzwifiwn1nwwgnxg3jttnm98r5ifspryyz8

Over 1800 maskiner installert

Pellenc ST har designet og produsert intelligente sorteringsmaskiner for avfalls- og gjenvinningsindustrien siden 2001. Med over 1800 maskiner installert over hele verden, er Pellenc ansett som en ledende aktør innen denne bransjen. Pellenc ST ansetter over 200 mennesker ved sitt hovedkvarter i Frankrike og har en årlig omsetning på over 40 millioner euro.

pellenc-logo-web-1

Bruksområder

PellencST-Tri-des-dechets-Valorisation-Energetique

Avfall

Metoder for sortering av avfall varierer med hensyn til materialet og hvordan det samles inn. For å minimere mengden verdifullt materiale som enten deponeres eller forbrennes øker myndighetenes mål for materialgjenvinning.

Pellenc-ST-recyclage-des-films-2

Plast

Markedene for gjenvinning av plast etterspør høyere kvalitet på utsortert materiale. De siste EU-kravene i tillegg til Kinas stans i importen har ført til økt behov for bedre sortering og gjenvinning av plast.

pellencst-recyclage-de-l-aluminium

Metall

I senere år har gjenvinnere fokusert sine investeringer på sorteringsteknologi for å maksimere gjenvinningsrater og oppnå høyere renhet på materialene.

STATE-OF-THE-ART MASKINER

En stor del av Pellenc STs ressurser er allokert til utvikling og innovasjon, og de innehar mange patenter innenfor spektrometra: basisen for deres teknologi.

Infrarød spektrometri, synlig spektrometri, røntgengjennomlysing og induktiv deteksjon. Alle disse teknologiene benyttes og er testet over hele verden for et stort utvalg av krevende oppgaver.

Nye teknologier og bruksområder kan testes under reelle forhold i Pellenc STs tekniske senter på over 1000 m2.

Mer informasjon om Pellenc på deres hjemmesider.

Pellenc1

 

Mistral_pers_simple_LD-sans-ombre

 

 

Fant du ikke det du så etter?

Noen ganger kan det være vanskelig å finne nøyaktig det man er ute etter. Ta en prat med oss, så kan vi kanskje hjelpe deg!

 

Kontakt oss!