Presser

Kanalpresse eller forpress, vi har løsningen for ditt materiale.

Macpresse

Kraftige skjærende presser

Macpresse - rå kraft

Macpresse er en italiensk leverandør av kraftige skjærende kanalpresser med høy kvalitet og smarte løsninger. Macpresse 110L har en presskraft på over 170 tonn.

Presskammeret og kanalen er linet med Hardox-stål for ekstra slitestyrke ved balling av materialer som grovkvernet avfall.

Macpresse-presser kan også leveres med et patentert bindeapparat for plastbindetråd som fungerer ved å tvinne tråden sammen til en knute, helt uten tilførsel av varme eller andre kompliserte plastsveisemetoder. Denne bindemetoden er perfekt for balling av brensel der sluttkunden ønsker baller uten ståltråd.

For mer informasjon om Macpresse, se deres websider.

Presona

Suveren forpressteknologi og pålitelighet - perfekte baller

Presona - svensk kvalitet

Om du vil ha en ballepresse som presterer med optimal energieffektivitet - velg en ballepresse fra Presona.

Det finnes en Presonapresse for alle behov. De har 6 grunnmodeller: OH, EH, VH, CH, DH and XH. Denne bokstavkombinasjonen angir innmatingstraktens størrelse. Alle modellene finnes med enten større motor eller dobbel motor for høyere kapasitet. OH-modellen har ingen forpress og derfor bygger derfor lavt i høyde. Kapasitet opp til 10 tonn per time.

Modellene EH, VH og CH klarer de fleste materialer, fra papir og PET-flasker, til husholdnings- og næringsavfall. Disse modellene mates oftest via båndtransportør. Alle har Presonas forpressløsning. Kapasitet opp til 50 tonn per time.

Modellene DH og XH er utrustet med Presonas unike to-stegs forpress som tillater en ifyllsåpning på opp til 2,2 meter - hele høyden fra innmating og ned til presskammer - nødvendig ved balling av materiale i store stykker. Kapasitet opp til 50 tonn per time.

"To-stegs forpress i modellrekkene DH og XH gir ekstra bred trakt - for store materialer."

For mer informasjon om Presona, se deres websider.