Macpresse MAC 112

MAC 112: Avfallspresse med stort balleformat

Presse for restavfall, industrielt og kommersielt avfall, RDF

MAC 112 er en presse med stort balleformat spesielt utviklet for å håndtere alle typer materiale: Husholdningsavfall, usortert restavfall, C&I, RDF, plast, biomasse, til og med organisk avfall og enda mer.

 

Den typiske brukerene av MAC 112 er i kke bare omlastestasjoner og deponier, men også de anleggene som må håndtere store mengder materiale på kort tid, uten at det går på bekosning av kvaliteten og tettheten til ballene.

112_RIFIUTI_Bales08.jpg
macpresse-111-2-1920x1080.jpg

2x75kW 200 tonn

RDF 45 tonn/time*

Næringsavfall 57 tonn/time*

Husholdningsavfall 60 tonn/time*

Fordeler med å velge Macpresse

Pompe-a-pistoni.jpg

Hydraulikksystemet tilpasser seg enkelt til materialet som skal håndteres. Pumpene er montert på utsiden av oljetanken for bedre ytelse og enklere vedlikehold.

Hydraulikkomponenter fra Rexroth.

Smart hydraulikksystem

Rexroth-logo-2.png
operatore-aziona-cilindro-contropression

Betjening

Kontrollpanelet gjør det enklere å betjene og håndtere pressen: Produksjonsparametre kan justeres (trykk og mottrykk, ballelengder osv.), rapporter og statistikk kan tas ut, og man får oversikt over diagnose og feiltilstander ved hjelp av et bildebasert system.

Kniver spesialdesignet for avfall

Kuttesystemet til L-serien er spesielt utviklet for å forbedre kutting av materiale i trakten. Herdede kniver garanterer bedre motstand mot slitasje.

Model-110-2-06.png
rivestimento-antiusura-hardox-MAC-106-MA

Sliteplater i HARDOX

De slitasjereduserende HARDOX-platene i pressrommet og friksjonskanalen beskytter maskinen mot slitasje og korrosjon. De er skrudd, slik at de kan byttes enklere og raskere.

Hardox-logo.png

*oppgitte kapasiteter er nominelle og avhengig av materialets egenvekt og beskaffenhet. Tekniske spesifikasjoner kan endres i tråd med produktets utvikling.