Elektrisk lastebil

Vi er forhandler for EMOSS og kan levere elektriske renovasjonsbiler og trekkvogner for semitrailer med opp til 300 kWh batterikapasitet.

Stille og utslippsfri renovasjon i bygatene

Motor og girkasse

CRV2000 kan leveres med både kran for tømming av nedgravde beholdere som Molok og tilsvarende, og vinsj med lås og ristemekanisme på samme bil.

For å gjøre tømming av nedgravde systemer enda enklere, leveres påbygget med en avtagbar trakt, som enkelt kan stues under baklokket når det ikke er i bruk. Trakten er laget av aluminium og gummi, og kan enkelt monteres og demonteres av en person.

Se flere bilder her.

Lading

Batteriene lades via en standard Type-2-kontakt, tilsvarende de man finner på personbiler. Med en ladeeffekt på opp til 44 kW fullades lastebilen på 4-7 timer avhengig av batterikapasitet.

Kjøretøyet kan kobles til en helt vanlig ladestasjon, og aksepterer stasjoner som tilbyr forskjellige ladestrømmer opp til 63 A.

Regenerering

Ved hjelp av den praktiske hendelen på høyre side av rattet, kan man enkelt velge hvor kraftig regenerering man ønsker. Ved kraftig regenerering bremser kjøretøyet på motoren og batteriene lades når man slipper opp gasspedalen.

Regenerering

Ved hjelp av den praktiske hendelen på høyre side av rattet, kan man enkelt velge hvor kraftig regenerering man ønsker. Ved kraftig regenerering bremser kjøretøyet på motoren og batteriene lades når man slipper opp gasspedalen.

Batterier

Batteriene er plassert i kraftige batterikasser montert på hver sin side av chassisrammen. Hver kasse er utstyrt med nødstoppbryter, slik at den kan isoleres fra kjøretøyet i en nødsituasjon.

Batteripakkene er bygget opp av individuelle LiFePo4-celler som kan skiftes ut etter behov, slik at batteripakkens kapasitet holdes på høyt nivå, selv når kjøretøyet blir eldre.

"Store virksomheter kan få dekket inntil 40 prosent av merkostnadene. For små og mellomstore bedrifter er tilsvarende øvre grense 50 prosent"

Enova 
om støtteordning for elektriske lastebiler

Elektrisk semitrailer

Elektrisk semitrailer med opp til 50 tonn totalvekt. Kan leveres på to-akslet eller treakslet chassis.

Rekkevidde elektrisk

Opp til 300 kWh batteri gir opp mot 120 km rekkevidde med last ren elektrisk drift.

Rekkeviddeforlenger

Med en liten forbrenningsmotor som går på CNG eller LPG kan rekkevidden forlenges utover det som er tilgjengelig med energi kun fra batteriene. Den kan også leveres med bensin eller diesel. Rekkeviddeforlengeren plasseres slik at den ikke tar av nyttbar plass på chassiset. Ingen rekkeviddeangst!

Nysgjerrig?

Ta kontakt med oss, enten på telefon

32 24 42 80, salg@steco.no, Facebook, eller ved å bruke knappen nede til høyre.

Se også www.emoss.nl

Steco Miljø AS

Teglverksveien 9a

3413 Lier

Norge

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram