Kontakt oss!

Enten du har en akutt utfordring, eller en spennende idé - vi står til tjeneste!

På telefon

Vårt sentralbord er åpent 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Ring oss på 32 24 42 80!

 

Salg

For å komme i kontakt med salgsavdelingen kan du sende en epost til salg@steco.no eller ring oss på 32 24 42 80.

 

Verksted

Trenger du deler eller service? Send en epost til verksted@steco.no eller ring oss på 32 24 42 80. Verkstedet er åpent fra 7 til 15 på hverdager, men sentralbordet kan ta beskjed hele døgnet.

Klikk her for å lese mer om våre verkstedlokasjoner ->

Lærling

Ønsker du å bli lærling hos Steco Miljø AS? Vi er medlem av opplæringskontoret IPraxis, og tar jevnlig inn nye lærlinger innenfor faget industrimekaniker. For å søke, send CV og søknad til post@steco.no, eller ring oss på 32 24 42 80. Vi tar også inn utplasseringselever som vil se hvordan det er å jobbe hos oss noen uker. 

Regnskap

For å komme i kontakt med regnskap kan du sende en epost til regnskap@steco.no eller ring oss på 32 24 42 80.

 

Faktura

Fakturaer til Steco Miljø AS skal fortrinnsvis sendes som EHF. Dersom du ikke har mulighet til dette ennå, vennligst ta kontakt med regnskap@steco.no eller din kontakt hos oss for å få opplyst om alternativer.

Fakturaer sendt i posten vil kunne bli forsinket på grunn av manuell håndtering.

Alle fakturaer som sendes til Steco Miljø AS skal merkes med prosjekt-/bestillingsnummer og bestillerens fulle navn eller initialer dersom ikke annet er skriftlig avtalt. Fakturaer som ikke oppfyller formkravene vil bli avvist.

Dersom du har fått en betalingspåminnelse fra oss og trenger fakturakopi, bes du vennligst benytte hokas.no for å laste ned denne. Innloggingsinformasjon finnes trykket på betalingspåminnelsen.